Belegde broodjes bestellen Rotterdam

Wilt u belegde broodjes bestellen en gratis laten bezorgen in de regio van Rotterdam? Broodjeskantine helpt u met alle plezier aan vers belegde broodjes. Via onze online-bestelformulier is het mogelijk om gemakkelijk uw bestelling met betrekking tot belegde broodjes te maken. Heeft u een bestelling geplaatst boven de €15,-? Dan bezorgen wij gratis in de regio Rotterdam!

Plaats gemakkelijk en snel uw bestelling via onze brood-bestelformulier!

 
Voor een volledig overzicht van onze belegde broodjes, verwijzen wij u graag op onze brochure. Uiteraard kunt u ook direct een bestelling plaatsen!
 
Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:
 1. Over Broodjeskantine
 2. Vers producten
 3. Lunch pakketten
 4. Fruit op werk
 5. Contact

Over Broodjeskantine

Broodjeskantine is gevestigd in Nieuwekerk aan den IJssel. Mensen blij maken met vers brood en verse producten staat uiteraard voorop. Iedere dag weer werken wij met een gemotiveerd team om verse belegde broodjes aan de man te brengen.
 
Naast het verzorgen en bezorgen van belegde broodjes in Rotterdam en omgeving functioneert Broodjeskantine ook als cateraar ten behoeve van bedrijfsrestaurants en bedrijfskantines. Als professionele cateraar is Broodjeskantine in te schakelen voor alles op het gebied van contractcatering/cateringactiviteiten. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld de koude en warme lunch te bereiden en te verzorgen voor het personeel in uw onderneming.
 
De voordelen van Broodjeskantine op een rij:
 1. Broodjeskantine is ruim dertig procent voordeliger
 2. Persoonlijk contact staat voorop
 3. Goede prijs- en kwaliteit verhouding

Vers producten

Zoals op ons online bestelformulier te zien is, leveren wij verschillende belegde broodjes:
 • Groot brood: denk aan fijn volkoren brood, plaatbruin of plaatwit brood, brood met zonnepitten, waldkorn brood, meergranen brood of onze Rotterdamse stoer donker brood.
 • Klein brood: denk aan witte punten, kaiserbroodjes, meergranen pistoletjes, Italiaanse bollen, krentenbollen, croissants en mini bolletjes.
 
Tevens is er een grote variatie aan soorten beleg waarmee wij uw broodbestelling beleggen:
 • Vleeswaren: denk aan boterhamworst, kipfilet, rosbief, achterham, carpaccio, ossenworst, parmaham, pate, etc.
 • Salades: denk aan zalm salade, kipsalade, krabsalade, ei-bieslooksalade, etc.
 • Zuivel: denk aan oude kaas, jonge kaas, komijnekaas, roomkaas, brie, mozarella, geitenkaas, smeerkaas, etc.
 
De broodprijzen verschillen qua broodsoort. Goed om te weten: de prijzen per brood liggen doorgaans tussen €0,25 en €2,50. Wilt u meer weten over de ingrediënten van een bepaald type brood? Neem contact met ons op via het contactformulier of per telefoon. Wij vertellen u graag meer.

Lunch pakketten

Bij Broodjeskantine is mogelijk om lunchpakketten te laten bezorgen. Ervaar het gemak en bestel direct!
 
Een lunchpakket bestaat uit:
 • Twee broodsoorten
 • Melk (0,5 liter)
 • Fruitstuk
Uiteraard is een lunchpakket geheel naar eigen wens samen te stellen. Bekijk onze brochure met alle versproducten en laat ons weten wat uw wensen zijn. Voor vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen per telefoon 0180-711108 of het contactformulier.

Fruit op werk

Wilt u uw eigen gezondheid en de gezondheid van uw medewerkers stimuleren? Maak dan gebruik van onze dienst: ‘fruit op werk’. Door fruit op de werkplek beschikbaar te stellen, geeft u de gezondheid van uw personeel een duwtje in de rug! Het voordeel van het beschikbaar stellen van fruit op werk is het feit dat deze volledig fiscaal aftrekbaar is. Neem contact met ons op om hier meer over te weten te komen. Wij adviseren u graag.

Contact

Belegde broodjes bestellen in Rotterdam kan, zoals u gelezen heeft, gemakkelijk via Broodjeskantine. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van onze online bestelformulier. Heeft u liever eerst telefonisch contact? Bel ons op 0180-711108, want de telefoon nemen wij graag op!

Broodjeskantine
Hoogeveenenweg 110
2913 LV
Nieuwerkerk aan den IJssel
T 0180-711108
info@broodjeskantine.nl
www.broodjeskantine.nl
IBAN NL12INGB0004775696
K.v.K. 24470540
BTW NL821193132B01