Catering bedrijfsrestaurant Rotterdam

Wilt u de medewerkers van uw bedrijf in het bedrijfsrestaurant de mogelijkheid geven om te kunnen genieten van een gezonde ontbijt of frisse lunch? Vindt u het belangrijk dat uw werknemers daarnaast het ontbijt of de lunch kunnen nuttigen in een hygiënische, vriendelijke en open setting? Broodjeskantine is een ervaren partner op het gebied van catering m.b.t. van bedrijfskantines en bedrijfsrestaurants in Rotterdam.
 
Navigeer via onderstaand menu gemakkelijk door de pagina:
  1. Over Broodjeskantine
  2. Werkzaamheden catering bedrijfsrestaurant
  3. Voordelen van Broodjeskantine
  4. Direct contact opnemen

Over Broodjeskantine

Als cateraar van bedrijfsrestaurants en bedrijfskantines vinden wij het enorm belangrijk om naast het verzorgen van de catering ook bij te dragen aan de totaalbeleving en het werkplezier van uw werknemers. Wij, Broodjeskantine, zijn een professionele cateraar in Rotterdam. Tijdens opdrachten met betrekking tot bedrijfsrestaurants en bedrijfskantines werken wij uitsluitend met gecertificeerd personeel die door middel van diverse cateringwerkzaamheden graag hun enthousiasme overbrengen aan uw medewerkers.
 
Afhankelijk van uw wensen en behoeften met betrekking tot de catering voor uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine in Rotterdam, zorgen wij voor een totaalconcept dat geheel aan uw onderneming word aangepast.

Een greep uit de werkzaamheden

Wanneer wij de catering van een bedrijfsrestaurant verzorgen, dan kan gedacht worden aan werkzaamheden zoals:
  1. Het bakken van vers brood
  2. Het bereiden van soepen
  3. Het verzorgen van gezonde salades
  4. Verzorgen van (vergader)lunches
In overleg met u wordt het assortiment aan broodsoorten samengesteld: petite pain, milanobroodjes, polderbollen, Italiaanse bol, diverse puntjes, etc. Daarnaast bereiden wij diverse soepen. Ook hierin worden aan bedrijfsrestaurants verschillende opties geboden.
 
Vindt u het tevens belangrijk dat u als werkgever bijdraagt aan een gezonde leefstijl voor uw werknemers? Broodjeskantine verzorgt namelijk ook gezonde salades! Tot het assortiment horen onder andere gerookte zalm salade, diverse kipsalades, krabsalade, etc.
 
Ook voor cateringwerkzaamheden op het gebied van vergaderlunches, schakelt u Broodjeskantine in. Wij zorgen er voor dat voorafgaand de vergadering de mise-en-place gereed staat, zodat vergaderingen zonder interrupties kunnen plaatsvinden!

Voordelen Broodjeskantine

Wanneer u kiest voor Broodjeskantine voor het verzorgen van de catering m.b.t. bedrijfsrestaurants in Rotterdam dan geniet u van verschillende voordelen. Zo is Broodjeskantine ruim dertig procent goedkoper dan andere partijen m.b.t. catering bedrijfsrestaurant Rotterdam. Daarnaast is er geen sprake van overheadkosten en werken wij met korte lijnen. Mede door het feit dat wij uitsluitend regionaal actief zijn kunnen wij als cateraar snel schakelen. Ook werken wij uitsluitend met enthousiast personeel welke de juiste certificeringen met betrekking tot catering voor bedrijfskantines en bedrijfsrestaurants bezitten. Deze voordelen maken Broodjeskantine tot een ervaren en betrouwbare cateraar dat zich veelal begeeft op werkzaamheden m.b.t. catering bedrijfsrestaurants in Rotterdam.

Contact opnemen met Broodjeskantine 

Wilt u meer informatie over ontvangen over de mogelijkheden van catering voor uw eigen bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine in Rotterdam? Neem contact op via 0180-711108 of stuur ons een E-mail. Wij helpen u graag verder!
 
Broodjeskantine
Hoogeveenenweg 110
2913 LV
Nieuwerkerk aan den IJssel
T 0180-711108
info@broodjeskantine.nl
www.broodjeskantine.nl
IBAN NL12INGB0004775696
K.v.K. 24470540
BTW NL821193132B01