CONTRACTCATERING

Door middel van contractcatering verrichten wij, Broodjeskantine, proffesionele en kwalitatieve cateringactiviteiten op locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan partijen met een bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine. Broodjeskantine is een gecertificeerde cateraar en verzorgt inmiddels (met enorm veel passie) diverse cateringactiviteiten voor bedrijfsrestaurants in Zuid-Holland.

Professionele Catering bedrijfsrestaurant

Uw bedrijfsrestaurant is een belangrijke plek binnen uw bedrijf. Sfeer en beleving dragen bij aan het werkplezier van uw medewerkers. Alle reden om een professionele cateraar in huis te nemen. De gecertificeerde medewerkers van de Broodjeskantine komen vol enthousiasme naar uw bedrijfsrestaurant. Zij verzorgen de koude en/of warme lunch voor de medewerkers in uw bedrijf. Het geboden assortiment wordt geheel aan de specifieke wensen van uw bedrijf aangepast. Uiteraard is het door uw bedrijf zelf te bepalen, welke prijsstelling wordt doorberekend aan de lunchgebruikers. Hierdoor zijn de baten en de lasten van de catering beheersbaar.

Voordelen Broodjeskantine

  • Ruim 30% goedkoper dan overige cateraars;
  • Geen overheadkosten;
  • Korte lijnen, doordat we alleen regionaal actief zijn;
  • Leuk personeel met de juiste instelling en werkattitude;
  • Gecertificeerd personeel met ervaring;
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Wenst u meer informatie m.b.t. contractcatering ten behoeve van uw bedrijfsrestaurant of bedrijfskantine? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 010-2579992 of stuur ons een e-mail via info@broodjeskantine.nl Wij van Broodjeskantine staan u graag te woord!.

hEEFT U VRAGEN?